A befejező évad végre elkezdődött...
Trónok Harcának utolsó évadának első része után jöhet az első csatajelenet

Az egész év eleje ettől a sorozattól volt hangos. Rengeteg impulzus érte az érdeklődőket, hogy a megfelelő várakozás a tetőfokára hágjon. Nem is volt másképpen. Bár az ígért 80-90 perces epizódok még nem jönnek (csak a szezon közepén), azért nem lehetünk csalódottak. Úgy folytatódott ahogy vártuk.  Sőt. 

Ahogy a kiadott előzetesből jól látszik, holnap megtörténik az első csata az utolsó évadban is. Természetesnek gondoljuk, hogy a mások elérték Derest, és ellenük folyik majd ez a harc (ez az előzetesből nem látszik, csak egy ésszerű következtetés). 

Amint azt várni lehetett Jamie Lannister-t a serege nélkül nem fogadják nagy örömmel és úgy néz ki börtönbe is zárják (valószínűleg a testvére cselszövésére gyanakodva- vagy éppen pont a sereg hiánya miatt). Ezt kifejezetten sajnálom, mert pont most lett szimpatikus, azáltal, hogy a saját szavát nem akarta megszegni és élete árán is kiállt volna magáért (szerencsére nem került az életébe, pedig nagyon úgy tűnt)... 

Az látszik, Jorah Mormont újra jó formában van (teljesen meggyógyult) és szinte biztos, hogy nagyon odateszi magát a város védelmében. Szimpi karakter, annak ellenére, hogy nem túl fiatal nagyon jól mozog és kiváló kardvívó!

Szintén kivehető a bemutatóból, hogy Havas John (vagy már máshogyan kellene neveznünk) őrlődik az előző részben kitudódott igazságtól és abszolút nem vagyok benne biztos, hogy ezt az elég fontos tényt(mégpedig, hogy ki is Ő valójában) megosztotta azzal akivel kellene : (egyrészt mindenkével, másrészt) Daenerys-sel.

 

Hajnalban jön az új rész, alig várom. Addig is nézzétek meg a bemutatóját kicsit hangolódásként: 

 

got_pict.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://movietrailers.blog.hu/api/trackback/id/tr6814778486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Movie Trailers - a legújabb film bemutatók

Itt a legújabb filmekről olvashatsz érdekes információkat tömören és megnézheted a film eredeti előzetesét. Iratkozz fel, ne maradj le az újdonságokról!

süti beállítások módosítása