Júniusban érkezik Chucky új köntösben
Gyerek játéka (Child's Toy) címmel

Hát a bemutatók alapján hozza a régi formáját Chucky és nem bánik senkivel sem kegyesen. Igazi horror a láthatáron!

A nemrégiben megjelent Izabelle igazi versenytársa, bár aki szereti a műfajt szerintem mindkét filmre be fog ülni a mozikba. Nem kell sokat várni rá, júniusban érkezik a Gyerek játéka című film.

A frissen kikerült bemutató is nagyon izgalmasra sikerült. A hangulat vérfagyasztó, a jelenetek ijesztőek, pont ahogy egy igazi horrorban működnie kell a hatásoknak. 

Kattints a képre a legfrissebb trailerért: 

 

chucky.jpg

Rövid történet: Egy anya ad a fiának egy játékbabát a születésnapjára, nem tudatában annak, hogy ez inkább baljós természetű kis játékszer és rettenetes dolgokra képes.

Rendezte: Lars Klevberg Writers: Don Mancini (írta), Tyler Burton Smith (sforgatókönyv) Főszereplők: Aubrey Plaza, Mark Hamill, Brian Tyree Henry

 

Megjelenés a magyar mozikban : június 27

Jó szórakozást! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://movietrailers.blog.hu/api/trackback/id/tr1714774136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Movie Trailers - a legújabb film bemutatók

Itt a legújabb filmekről olvashatsz érdekes információkat tömören és megnézheted a film eredeti előzetesét. Iratkozz fel, ne maradj le az újdonságokról!

süti beállítások módosítása