Rambo elköszön? Nem hinném...
Megjelent a legújabb RAMBÓ - "Utolsó vér" címmel.

Kis rossz indulattal írhatnám a következő alcímet is: 2021-ben jön a Last Blood 2... Igen. Nagyon ilyen érzete van az embernek. 

Megjegyzem azt is, hogy nem igazán szerettem a Rambó filmeket. Főleg az elején. Nálam fordítva működött a megszokott első rész jó lett, a második elmegy, de többit minek csinálták dolog. Ebben az esetben kiváltképpen. Azt gondolom egyre jobbak lettek a részek. Az utolsó kifejezetten tetszett már, így nagy várakozással nézek az utolsó vér elébe. Az előzetes nagyszerűre sikerült. Elnézést mindenkitől, de az előzeteseket szeretem eredeti nyelven közzétenni: 

 

Külső hivatkozás: https://youtu.be/7KHHTa4LhhQ

Röviden a történetről:

Majdnem négy évtizeddel az első vér felvételét követően Sylvester Stallone visszatért az egyik legnagyobb cselekvőhősnek, John Rambo-nak a színében. Ebben a részben Rambónak szembe kell néznie a múltjával, és kiderítenie kell a könyörtelen harci képességeit, hogy pontosan bosszút álljon egy utolsó küldetésben. A bosszújáró halálos útja, RAMBO: A LAST BLOOD a legendás sorozat utolsó fejezete. ( Állítólag...)

 

Rendezte:Rendezte: Adrian Grunberg

Írta:  Matthew Cirulnick és David Morrell 
Színészek:Sylvester Stallone Sylvester Stallone ... RamboPaz Vega Paz Vega ... Carmen DelgadoSheila Shah Sheila Shah ... AlejandraYvette Monreal Yvette Monreal ... GabrielleLouis Mandylor Louis Mandylor ... SheriffJessica Madsen Jessica Madsen Óscar Jaenada Óscar Jaenada ... Victor MartinezDíana Bermudez Díana Bermudez ... JuanitaJoaquín Cosio Joaquín Cosio Adriana Barraza Adriana Barraza ... Maria BeltranSergio Peris-Mencheta Sergio Peris-Mencheta ... Hugo MartínezMarco de la O Marco de la O ... MiguelDimitri 'Vegas' Thivaios Dimitri 'Vegas' Thivaios Nick Wittman Nick Wittman ... JimmyAtanas Srebrev Atanas Srebrev ... American Merc

Bemutató: 2019. szeptember 20 (USA) Jó szórakozást!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietrailers.blog.hu/api/trackback/id/tr8614878854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Movie Trailers - a legújabb film bemutatók

Itt a legújabb filmekről olvashatsz érdekes információkat tömören és megnézheted a film eredeti előzetesét. Iratkozz fel, ne maradj le az újdonságokról!

süti beállítások módosítása