Elza ismét lefagyasztja mozikat
Novemberben jön a Jégvarázs következő része

Vajon miért is született Elza mágikus erővel? Honnan ered eme bűvölet? Mi lehet a titka? Vajon nem túl sok ez az erő erre a világra?

Ezen kérdések megválaszolásáról szól a Jégvarázs második része. 

elza2.jpg

Anna, Kristoff , Olaf és Sven közös ám nagyon veszélyes útra indul! Közösen próbálják meg kideríteni a királyság eme ősi rejtélyét. Az új rész is nagyon izgalmasnak tűnik, hiszen az utazás tele lesz fordulatokkal, hihetetlen helyszínekkel, lényekkel. Reméljük hőseink bátorsága és kitartása meghozza a gyümölcsét. 

Az előzetesben láthatunk tenger fagyasztást, új misztikus (tenger alatt is megélő) élőlényt is. A trollok most is remek tanácsokat adnak, jósolnak és továbbra is nagyon jó fejek! Disney színvonal magas, nem adják lejjebb. Ennek kifejezetten örülök.

Az eredeti előzetes itt látható: 

Ez a film a Walt Disney Animációs Stúdió ötödik egész estés (CGI) animációs filmje. A mentőcsapat a kenguruk földjén (1990), a Fantázia 2000 (1999), Micimackó (2011) és a Ralph lezúzza a netet (2018) után. Ha zenés animációkat tekintjük, akkor viszont a negyedik Disney produkció az Aranyhaj, Jégvarázs és a Viana (Moana) után.

Az első hivatalos előzetest március 13-án publikálták amely azóta több mint 116 millió megtekintést számlál. 

Minek köszönhető ez a népszerűség? A recept egyszerű. Szuper történet, elragadó karakterekkel: Elza vonzó és nőies, Anna szeleburdi, Olaf vicces (amolyan hóemberes), Sven pedig töretlenül szerelmes Annába. Igazi szuper négyes. Nagyon jó kis családi mozinak ígérkezik!

Bemutató: 2019: november 22 (USA)

 

Jó szórakozást!

A bejegyzés trackback címe:

https://movietrailers.blog.hu/api/trackback/id/tr9614889088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Movie Trailers - a legújabb film bemutatók

Itt a legújabb filmekről olvashatsz érdekes információkat tömören és megnézheted a film eredeti előzetesét. Iratkozz fel, ne maradj le az újdonságokról!

süti beállítások módosítása